Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Köp rätt We-Vibe modell – en översikt

Just nu har vi på marknaden ett antal olika We-Vibe modeller, gamla som nya, uppdaterade och förbättrade. Det finns många skillnader även om de ser lika ut på utan. De skiljer sig även funktionsmässigt, så innan ni väljer en modell att köpa, tänk igenom och gå igenom vad varje modell erbjuder och vad som är intressant för just er!

Beroende på de krav man har finns det 4 olika modeller idag, men något annorlunda utseende och funktioner. Klicka på bilden nedan för större bild och översikt!

we-vibe-familj

 

We-Vibe Sync, pris ca. 1300-1500,-

Senaste modellen. Starkast av de alla och har mycket bra anpassningsegenskaper i själva designen, så att den kan böjas till manuellt till att passa paret mycket bättre. Något fler program och kan vibrerar till musik på din telefon. Även möjlighet att kontrollera styrka med telefonen i realtid, genom lutning av telefonen.

We-Vibe 4 Plus, pris ca. 950-1200,-

En modell som funnits nästan två år och en uppgradering från den vanliga 4:an, som inte varade så länge på marknaden. Med denna introduceras en ny form, som finns även i Sync ovan. Denna går dock inte böja till och anpassa, men den är kompakt och sitter enligt tillverkaren mer fast runt klitoris och på tjejen överlag. Likt Sync har den de flesta funktioner, kan dock inte användas till musik eller styras real-time vad gäller styrka – två funktioner som kanske inte är så populära. Förmodligen en modell som kommer försvinna för att lämna plast för den dyrare Sync.

We-Vibe Classic, pris ca. 800-900,-

En modell som funktionsmässig är exakt likadan som We-Vibe 4 Plus. Utseendet är dock lika We-Vibe 2 och 3, dvs. en större, lösare variant för de som tycker att man behöver lite mer plats och inte en så kompakt modell som 4:an. Den är helt enkelt med flexibel i böjen, ger mer plats. Silikonmaterialet är samma, som 4:an. En modell som är en bra ersättare till de som tjänat ut sina gamla modeller, men vill inte ändra designen, då den fungerar så bra. Även kanske bättre för tjejen som är lite större, har lite mer att ta på helt enkelt.

We-Vibe Unite, pris ca. 700-900,-

En helt ny modell som vi har beskrivit här. En avskalad variant, smalare än de andra även om den liknar Classic ganska mycket. Styrkan är inte lika stark, kontrollen är enklare, men kan inte ändra styrkan i vibrationerna, ingen anslutning till mobilen eller internet, dvs. We-Connect appen!

Sammanfattning, bästa valet?

Utan tvekan finns det prisskillnader mellan modellerna och funktionsmässigt skiljer det sig en hel del mellan den dyraste och billigaste modellen. Om man kan leva utan några extrafunktioner som ställs in på mobilen och möjligheten att böja till vibratorn, så är We-Vibe 4 Plus och We-Vibe Classic det bästa valet. Dessa är starkt prispressade på marknaden, går att få för bra priser och har många bra funktioner. Det som skiljer dessa åt är formen, som beror i stora delar på hur tjejen vill ha det – mer kompakt som sitter hårdare eller en mer flexibel vibrator!

 

 

 

 

Add a Comment