Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

We-Vibe från början …

Den första We-Vibe släpptes över 6 år sedan och fick en historisk betydelse för sexleksaker och parvibratorer. Hittills hade man inte speciellt mycket leksaker som både två kunde njuta av. lötsligt kom denna u-formade leksak med två vibratorer, i mjukt silikon. Utan tvekan var det en stor succé. We-Vibe, första upplagan sålde som i stort antal.

wevibeoriginal

We-Vibe original

 

Kort efter släppte men We-Vibe II, som var helt enkelt en förbättrad version med starkare motorer. Denna såldes i stort exemplar, men många kunder hade hoppats på en förbättring och denna förbättring skulle utan tvekan vara en fjärrkontroll …..

we-vibe-2

We-Vibe II

 

… och den kom! Efter bara några år från första släppet av We-Vibe, släppte man We-Vibe 3.

Denna modell hade många förbättringar:

 • fjärrkontroll med möjligheter att byta vibratorns program, de olika mönster man kan ställa in,
 • en ny laddare, en docka. Man tog bort sladden som åkte in i själva vibratorn och införde en laddning som bygger på att man bara lägger själva vibratorn i dockan. Detta medförde även att själva We-Vibe var helt vattentätt, helt täckt med silikon utan några alls hål i höljet för laddning.
wevibe3

We-Vibe 3 med fjärrkontrolll

 

Ytterligare efter år hade man släppt en nyhet till. Nu kom We-Vibe 4, en helt ny modell som var helt omdesignad:

 • samma fjärrkontroll som innan,
 • samma dockningsstation och laddare som innan,
 • helt ny design, plattare, mindre och även hårdare,
 • helt annorlunda silikon än vad man använde innan. Istället ör en mjukare silikon, var denna något hårdare. De äldre modellernas material var dessutom inte speciellt lent och samlade lätt upp damm från omgivningen. We-Vibe 4 hade istället ett hårdare, men mycket lenare silikon, som tillsammans med glidmedel glider fint. Den lena ytan stöter fint bort damm och håller sig rent från dess omgivningar.
wevibe4

We-Vibe 4 med fjärrkontroll

 

Samtidigt som We-Vibe 4, släppte man även We-Vibe 2 Plus, en modell som försvann. Det var helt enkelt en We-Vibe 3, med mindre laddningsstation och utan fjärrkontroll. Helt vattentätt utan några hål i höljet. Denna modell var inte speciell populär, på grund av just att fjärrkontrollen fattades, och säljs inte idag.

wevibe2plus

We-Vibe 2 Plus

 

Väldigt kort efter insåg man även möjligheterna med att använda sig av appar. Då släpptes We-Vibe 4 Plus, en näsan likadan modell som tidigare, men med möjligheten att via Bluetooth använda appen för Android/iPhone. Appens möjligeter gav massor av trevliga alternativ:

 • använda telefonen som fjärrkontroll,
 • kunna göra dina egna vibrationsmönster,
 • kunna styra We-Vibe genom internet, dvs. en användare någonstans i världen kan ansluta sig med sin telefon och app till din telefon, som i sin tur styr We-Vibe. På detta sätt kunder då par plötsligt leka med varandra på distans, fast man satt i olika delar av världen.
  Samtidigt med We-Vibe 4 Pus, släppte man en We-Vibe 4 utan fjärrkontroll, för de som ville istället använda sin telefon som fjärrkontroll istället och spara några kronor.
wevibe4plus

We-Vibe 4 Plus – redo för app

 

Kort därefter släppte man även en klassisk modell. We-Vibe Classic kom. Den hade alla funktioner och egenskaper som We-Vibe 4 Plus, men själva utseendet var det gamla, klassiska som We-Vibe I, II och 3. En modell som är populär men även en självklar ersättning för de som vill ersätta sin gamla modell med nyare funktioner, men ändå det klassiska utseendet och känslan man är van vid.

we-vibe-4-classic

We-Vibe Classic