Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

We-Vibe Sync kommer ut!

Efter två år med We-Vibe 4 Plus kommer We-Vibe nu ut med en ny variant. Med namnet Sync bryter man nu nummerserien, som har haft en 2:a, 3:a och senast en 4:a.

Sync är kanske inte en revolutionerande uppdatering av denna härliga parvibrator, då 4:an erbjöd så väldigt mycket på alla fronter. Istället försöker man nu att erbjuda en mer anpassningsbar parvibrator, en som kan böjas till på ett sätt som kommer ge paret, speciellt tjejen, den maximala stimuleringen av såväl klitoris och g-punkt.

we-vibe-sync-purple-1we-vibe-sync-purple-2

Genom att ha två punkter i den så kallade ryggraden, som kan lätt böjas till, kan We-Vibe Sync anpassas ganska lätt till flera olika former.

we-vibe_sync

Samtidigt byter man ut den stora förpackningen och kontrollen. Laddstationen laddar nu i främre delen av vibratorn med en kontakt som sitter vid nosen. Denna typ laddning är vanlig och vi kommer se mer av detta på vattentäta leksaker, vilket man redan ser hos många leverantörer som Je Joue, Fun Factory, Satisfyer mm.. Kontrollen får lite större knappar och batteriet är utbytbart. Kartongen som allt levereras i är omarbetad, liten, fyrkantig och rymmer laddarsladden, vibratorn, manual och en liten påse.

we-vibe-sync-purple-3

Add a Comment