Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Passionate Play – We-Vibe 4 Plus och Tango

Nu kommer We-Vibe med ett härligt paket för honom och henne, men mest henne.

Passionate Play boxen innehåller en svart, i begränsad upplaga, parvibrator We-Vibe 4 Plus och en vit Tango klitorisstimulator.

passionate_play_ (2)

We-Vibe 4 Plus i svart

Här är det inga stora nyheter, förutom att denna parvibrator är i svart, vilket man inte kan köpa på egen hand. Ganska snygg! Laddaren är dock avskalad och något vi sett levereras med en We-VIbe II Plus tidigare –  enkel och utan lock, men gör sitt jobb. Denna modell är annars en standardmodell 4 Plus, med alla funktioner som man finner på den vanliga versionen.

passionate_play_ (3)

 

Tango i vit

Denna klitorisvibrator är uppladdningsbar i plast, stark och snygg i vit. Tidigare har den bara funnits i blått och rosa.

passionate_play_ (5)

 

I övrigt är det paketerat i snygg fyrkantig box som presenterar produkterna väl. Man får med alla sladdar för USB-laddning och manualer.

Priset

Priset ligger på ca. 1400-1700 kr i olika svenska butiker och det ger oftast en besparing på 150-300 kr jämfört att köpa dessa två produkter var för sig. En lyckad affär om man vill ha en klitorisvibrator till flickvännen när ni ändå planerar på att köpa en parvibrator, likt We-Vibe 4 Plus.

passionate_play_ (4)