Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Parvibratorer från Lelo

Tiani

Lelo har från början varit lite efter We-Vibe i utvecklingen av parvibratorer. Lite efter att We-Vibe II släpptes, nära inpå We-Vibe 3 kom Lelo ut med sitt första försök på en parvibrator. Tiani (första generationen) var en rundare modell, som bara har en vibration i ovandelen, medan man ansåg att det räckte att dessa vibrationer fortplantades neråt till underdelen.

Vissa har spekulerat att Lelo endast använder sig av en vibrator beror helt enkelt på att We-Vibe har patent på just möjligheten att ha två vibratorer i en u-formad parvibrator.
Tiani hade dock en mycket rolig fjärrkontroll och kanske kändes den snyggare med sin mitrtersta del i guldigt plast. Tiani öppnas dessutom i mitten för att man skall komma åt laddningen.

Tiani original

Tiani original

 

Tiani blev snart förbättrad. Starkare motor, fler roliga funktioner i kontrollen – Man kan bara med handens rörelser kontrollera själva styrkan på vibratorn, genom att luta kontrollen åt ena eller andra hållet. Tiani 2 blev ganska långvarig, över 1 år.

Tiani 2

Tiani 2

 

Sedan kom man ut med Tiani 3, på många sätt lik i funktioner som 2:an, men helt ny omarbetad design som skall sitta bättre på tjejen och därmed ge mer njutning.

Tiani 3 - ny design

Tiani 3 – ny design

 

Andra vibratorer

Lelo har under åren, samtidigt som Tiani 3 även släppt Noa, som är lik Tiani 2, men utan fjärrkontroll.

lelo noa

Man har sedan även släppt Tara och Ida. Dessa två skiljer sig endast med en fjärrkontroll som följer med Ida, men inte Tara. Dessa två parvibratorer är minst lika roliga att använda av bara tjejen. Över delen har en vibrator, en stark en, som ligger precis på klitoris och stimulerar denna. Den penetrerande delen är lätt böjd, gjord för att förmodligen nå g-punkten och den roterar för att om och om igen störa på känsliga punkter på insidan och inte bara vibrera. En annorlunda vibrator för tjejer, som även fungerar på par.

ida

Lelo – Ida (med fjärr)

 

tara

Lelo – Tara (utan fjärr)