Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Partner Plus vill konkurrera med de stora

Partner Plus är en produkt från EIS, ett stort tyskt företag som även är de som tillverkar Satisfyer Pro 2 och resten av familjen av tryckvågsprodukter.

Det är utan tvekan en bra produkt för de som vill testa sig framåt och vill köpa sin första parvibrator. Den levereras i en mycket avskalad förpackning med en USB-sladd för laddning, som sätts fast med en magnetisk koppling på själva vibratorn – praktiskt och enkelt.

Den har 3 olika styrkeprogram, låg-medel-stark, samt 7 olika mönsterprogram som vibrerar på olika sätt. Tyvärr för den låga priset på 499-699 kr i butikerna kan man tyvärr inte förvänta sig så mycket mer, så att man går inte med någon fjärrkontroll eller möjlighet att styra den med mobilen på distans. Man får dock möjlighet att köpa en ganska bra vibrator till mindre än halva priset mot en We-Vibe 4 Plus, We-Vibe Sync eller Lelo Tiani.

Ljudmässigt så är den utan tvekan högre än många andra parvibratorer med högre prislappar. Man får helt enkelt vad man betalar för, men ljudnivån kan anses vara medel jämfört med vibratorer av olika slag.

Själv designen är snygg och den är ganska bred, men dess flexibilitet och form lämnar lite att önska kanske när det kommer till att uppnå den perfekta passformen för stimulering på insidan eller utsidan, där formen på en We-Vibe har ändrats och testats ut under flera generationer av modeller.

partner-plus-2 partner-plus-1 partner-plus

Add a Comment