Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Mer om We-Vibe Unite

We-Vibe Unite har introducerats och de första exemplaren börjar skeppas ut till butiker världen över.

Nu har vi även mer information om produkten och fått ett exemplar att klämma på. Det är utan tvekan en trevlig liten parvibrator, dock avskalad med funktioner till det maximala. Man har dock behållit det som kunderna tycker är viktigt: val av program och en fjärrkontroll.

Vad får man med?

I dagsläget får man med
– själva vibratorn
– fjärrkontroll
– USB-sladd för laddning
– påse för förvaring
– 2ml glidmedel för en användning
– manual, kartong

Marknadsföring av glidmedel i samarbetet med Pjur är viktigt, men 2ml är väldigt lite och mycket snålt tilltaget. När det handlar om så små volymer, kan man lika gärna avstå från att skicka med något.

unite-in-the-box-image

 

Utseende, material

Utseendet och designen påminner mer om We-Vibe, We-Vibe 2, We-Vibe 3och We-Vibe Classic mer än om We-Vibe 4 Plus eller Sync, dvs. mer som de första generationerna av We-Vibe. Materialet är samma eller liknande silikon som vi ser i de senaste modellerna, lent och fint.

Laddning

Man har i denna modell återgått till enklare laddning. Laddstationen är borta, då det förmodligen är för dyr lösning. Man får istället en USB-sladd, som likt tidigare modeller för 4-6 år sedan pluggas in i nosen. Det gör Unite till vattenskyddad, men inte en vattentätt modell. Laddningen tar upp till 6 timmar och man räknar med att man kan leka med denna upp till 60 minuter.

Fjärrkontroll, program

Även om man skalat av modellen rejält för att komma ner i pris, så har man inte kompromissat man fjärrkontrollen, som man får med. Vid äldre modeller, innan 3:an har kunderna verkligen velat ha en fjärrkontroll för att enkelt styra parvibratorn, istället för att trycka på knappen i nosen. Här får man med en enklare kontroll med en knapp, med vilken man kan stegra sig igenom de 10 olika programmen (se bild nedan). Då man inte längre kan ändra styrkan på vibrationerna, bara ändra på programmönster behövs det helt enkelt inte fler knappar.

 

Add a Comment